FME voor Neuron Training

FME wordt bij veel producten van Vicrea meegeleverd. Zo wordt FME o.a. gebruikt bij Neuron Gegevensmagazijn, Neuron Stroomlijn, Neuron Internet en Neuron Registratie. Deze software wordt door de implementatie consultants zo ingericht dat FME gebruikt wordt bij het inlezen van data in deze Neuron producten. U zou zelf ook gebruik kunnen gaan maken van FME voor het importeren van data in onze applicaties en, misschien nog belangrijker, het exporteren of analyseren van data uit onze applicaties. In de praktijk blijkt dat het voor veel gebruikers moeilijk is om FME hierbij te gebruiken. Zelfs na het volgen van de FME Basis Training.

Programma

  • Het inlezen van CAD en GIS-data in het Neuron Gegevensmagazijn

  • Het inlezen van non-spatial data en het koppelen hiervan aan bestaande gegevens in het Neuron Gegevensmagazijn

  • Het inlezen van PDOK data (WFS) in het Neuron Gegevensmagazijn

  • Het exporteren van kaartmateriaal (spatial) en non-spatial data

  • Het gebruik van onze data bij analyses (met enkele voorbeelden)  

Wat leert u?

Om u te helpen hebben we een training samengesteld, waarbij u praktische voorbeelden krijgt over hoe u FME kunt inzetten in combinatie met de Neuron productlijn. We hebben een aantal onderwerpen geselecteerd  waar u, na een uitleg, zelf mee aan de slag gaat tijdens deze workshop.

Voor wie?

FME gebruikers  die ikennis willen opdoen van het importeren van data in de Neuron applicaties en, misschien nog belangrijker, het exporteren of analyseren van data deze applicaties.